Job Offer Junior Tax Advisor / Vacature Junior Fiscalist

 
Thursday 17 April 2014

Hill Smith King & Wood Amsterdam is looking for a new colleague. Applications for a postion of Netherlands quailified junior tax advisor with a focus on transfer pricing can be addressed to recruitment@hskwlaw.com 

 
Functie:
Beginnend fiscalist voor internationale praktijk met een focus op transfer pricing
Locatie: Amsterdam
Aantal uren: 40
Salaris: EUR 2500 bruto per maand

 
Functie omschrijving: 
Als ambitieuze startende fiscalist werk je aan gevarieerde opdrachten en draai je vanaf het eerste moment volledig mee in de praktijk. 

 
Je taken zullen primair bestaan uit het voorbereiden van adviezen, onderzoeken en rapporten voor de transfer pricing praktijk. 

 
Daarnaast zal je aandacht liggen op het voorbereiden van adviezen voor de internationale praktijk aangaande fusies en overnames, herstructureringen, joint ventures en (project) financiering en het uitvoeren van de daaruit voortvloeiende werkzaamheden. 

 
Voorts ben je voor de Nederlandse fiscale praktijk medeverantwoordelijk voor de controle en afhandeling van aangiften en aanslagen voor zowel de vennootschapsbelasting en omzetbelasting, alsmede voor het voorbereiden van rulingverzoeken en bezwaarschriften.

 
Ten slotte wordt er verwacht dat je een bijdrage levert aan het wekelijks vakinhoudelijk overleg met de andere fiscalisten over ontwikkelingen in het vakgebied, almede aan het organiseren van dit overleg. 

 
Functie eisen: 
Je hebt de Nederlandse universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond en 0-2 jaar werkervaring als fiscalist. Je bent of al begonnen aan de opleiding van het NOB of bent bereid dit op korte termijn te doen. Bovendien ben je kwaliteitsbewust, accuraat, analytisch onderlegd en collegiaal. Voorts beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je kunt je mondeling en schriftelijk uitstekend uitdrukken in zowel Nederlands als Engels. Ook heeft MS Office (PowerPoint, Excel en Word) geen geheimen voor jou.

 
Ons kantoor 
Hill Smith King & Wood is een boutique law firm met vestigingen in Amsterdam, New York en London. Ons kantoor Amsterdam kent een sterk groeiende internationale adviespraktijk. Door middel van een geïntegreerde aanpak van fiscale en ondernemingsrechtelijke advocatuur adviseren, structureren en coördineren wij internationale investeringen van multinationale ondernemingen en investeringsfondsen vanuit voornamelijk de Verenigde Staten. Het type cliënt en de daarbij behorende adviesdiensten zijn zeer divers en vereisen een anticiperende visie en grote flexibiliteit en inzet van de adviseur. Een internationale geïntegreerde cliëntgerichte aanpak waarbij je in een hecht team samenwerkt, is onderscheidend voor onze praktijk. 

 
Interesse? 
Zie jij het als een uitdaging je verder te ontwikkelen in een boeiende, multidisciplinaire omgeving? Stuur dan je sollicitatiebrief naar: Hill Smith King & Wood, e-mail: recruitment@hskwlaw.com. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met drs. Alexander Slager, Partner, tel. 020- 330 66 59 of kijk op onze internetsite: www.hskwlaw.com. 
« Back to News

New York
112 West 34th Street, 18th Floor New York, NY 10120 United States of America
T: (+1) 212 946 4736

Amsterdam
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
1001 JD Amsterdam
T: +31 (0)20 330 6659

London
Suite 1, 3rd Floor
11-12 St. James’s Square
London SW1Y 4LB
United Kingdom
T: (+44) 208 9355241

news255x255